PSV - AIK (Europa League)

De Zweedse AIK was op 25 oktober op bezoek in Eindhoven. Na protesten in Zweden, omdat PSV niet meer als de normale 1600 kaarten beschikbaar stelde voor uit bezoekers, hadden fans van AIK vooraf op diverse forums aangekondigd om Eindhoven kort en klein te slaan. Er zou nl. gelijk na de loting door een kleine 4000 fans van AIK vliegtickets en hotelkamers zijn geboekt. Wij hebben weinig van de Zweden gemerkt en hebben ook over een enkel incident op de markt in Eindhoven gehoord. Al in al dus een redelijk rustige avond in Eindhoven.
Wat het voetbal betreft kunnen wij alleen maar spreken van een droevige partij. PSV kwam maar niet op gang. Balcontrole was er niet en de bal werd vaak aan de tegenstander ‘gegeven’ . Het koste PSV moeite om de bal steeds weer te heroveren. Een aantal kansen aan de kant van PSV leverde niets op, de aansluiting was er niet en de stand blijf tot aan de rust gelijk 0-0.
Kort na de rust krijg Boy Waterman last van zijn heup en werd hij vervangen door Tyton . In de 60ste minuut viel de eerste doel, de enige echte counter die goed werd ingezet door ons anti-voetbal spelende vrienden uit Zweden werd beloond met een doelpunt. De Stand: 0-1. In de 80ste minuut zorgde Jermain Lens voor de gelijkmaker. De eindstand: 1-1.

Reclame

Popular tags

Gallery Stats

  • Version: 3.0.4
  • Albums: 46
  • Photos: 1864
  • Hits: 121613