PSV - AZ

PSV ontvangt AZ in Eindhoven voor de eerste confrontatie in de eredivisie dit seizoen. Het belooft een kraker van een wedstrijd te zijn. Lighttown Madness zorgde voor een fantastische sfeer actie verspreid over drie van de vier tribunes om hun 5 jarige bestaan te vieren.
Binnen 12 minuten staat AZ met 10 man op het veld en met een doelsaldo van 1-0 achter, al gauw wordt de gelijkmaker gemaakt door Maher. PSV verzuimt om de wedstrijd naar zich toe te trekken en de stand blijft tot aan de rust 1-1 Na de rust scoort Mark van Bommel de 2-1 en daarna lijkt niets PSV in de weg te staan. 5-1 staat op de scoreboard als de wedstrijd wordt afgefloten. Deze drie punten blijven in Eindhoven! Forza PSV!!!

Wij hebben foto's gemaakt voor LightTown Madness van de sfeer actie en hopen uiteraard in de toekomst ook foto's van hun sfeer acties voor hun website te kunnen en mogen maken, hierbij dus een grote dankjewel aan LM voor zowel de sfeer actie als hun vertrouwen in ons foto skills, Lighttown Madness Bedankt!!!

Reclame

Popular tags

Gallery Stats

  • Version: 3.0.4
  • Albums: 46
  • Photos: 1864
  • Hits: 121612