Disclaimer en Algemene Informatie

www.psv-fotos.nl is een website voor supporters door supporters. We hebben verder geen connecties met PSV en worden ook niet door PSV gesponsord of op welke manier dan ook gesteund.

www.psv-fotos.nl is een non-profit fan site.

De PSV logo is eigendom van PSV B.V. (www.psv.nl) .

Alle foto's op deze website zijn eigendom van psv-fotos.nl en de respectievelijke fotografen. Niets op deze site mag worden gereproduceerd of verspreid worden via Internet, E-mail, USB, Optische, magnetische of welk andere vorm van gegevens drager. Well is het toegestaan om de op psv-fotos.nl gepubliceerde fotos op een Facebook pagina of andere social-media site te plaatsen mits de watermerk intact blijft en de post is voorzien van een link naar www.psv-fotos.nl

De informatie op de websites van psv-fotos.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks kunnen aan de informatie geen rechten worden ontleend. psv-fotos.nl -geeft geen garantie voor de juistheid of inhoud van door derde geleverde commentaar. Bij twijfel of bij onduidelijkheid over de informatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Psv-fotos.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor directe of indirecte schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit of verband houdt met het bezoek aan www.psv-fotos.nl.

De bij registratie verstrekte persoonsgegevens worden door psv-fotos.nl niet gepubliceerd of voor derden toegankelijk gemaakt. psv-fotos.nl bevat een aantal externe links naar diverse officiële PSV sites en/of supporters verenigingen. Deze links zijn als service voor de bezoeker bedoeld, psv-fotos.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze sites of voor de diensten die hierop worden aangeboden

Als je van psv-fotos.nl heb genoten neem de tijd om een van de sponsor berichten (rechts of onderaan) te bezoeken. Wellicht vind je iets interessants. Het bestaan van psv-fotos.nl (server hosting, bandbreedte, geheugenkaarten enz) is grotendeels afhankelijk van de door reclame gegenereerde inkomen.

Bezoek jij bijna alle thuis en uitwedstrijden van PSV en zou jij foto's voor ons willen maken? Stuur ons een email op info@psv-fotos.nl.

Reclame

Popular tags

Gallery Stats

  • Version: 3.0.4
  • Albums: 46
  • Photos: 1864
  • Hits: 434087